Eduketing


Eduketing

Els passats dies 23 i 24 de Febrer es va celebrar a Madrid la segona edició de Eduketing, el Congrés Internacional de Màrqueting Educatiu.


Dirigit a tots els professionals del sector educatiu (directors, orientadors, caps d'estudis, professors, etc), Eduketing va mostrar les claus i les principals tècniques i metodologies de màrqueting aplicades al sector educatiu.


Clickedu va estar present com a partner del congrés i, com no podia ser d'una altra manera, amb un resultat excel·lent. Ha destacat que en la ponència del Sr Juan Guerrero Ortiz, expert en recerca educativa i qualitat, es va mostrar Clickedu com a exemple excel·lent de plataforma de comunicació i màrqueting per a un centre escolar. A l'estand hi va haver molta expectació sobre els productes mostrats. Va ser, en definitiva, una gran ocasió de saludar molts dels nostres clients d'Aragó, València, Catalunya, la Rioja, Castella Lleó i, òbviament, Madrid.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019
Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019