Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Descobriu les millores de Clickedu!

Descobriu les millores de Clickedu!

Durant els darrers mesos, hem treballat de valent per a afegir algunes de les millores més sol·licitades per les escoles a la plataforma. Enguany, aquestes millores s’han posat en funcionament durant el mes de setembre per a facilitar que els usuaris poguessin fer proves en temps real.

Entre les millores trobem l’adaptació a les noves metodologies educatives, com el treball per projectes i l'avaluació per rúbriques, que inclou l’autoavaluació, la coavaluació i l'avaluació per part de professors i pares. Les dues metodologies fomenten un desenvolupament de l’alumne transversal i més significatiu.

A més, també hem dut a terme diverses millores al mòdul de comportament, la nova funcionalitat del qual permet una avaluació 360º de l’alumne, dins i fora de l’aula, i millores a l'aplicació mòbil!

No us les perdeu!