Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu presenta el treball per projectes i l'avaluació a través de rúbriques a SIMO Educación

Clickedu presenta el treball per projectes i l'avaluació a través de rúbriques a SIMO Educación

Del 25 al 27 d’octubre, vam assistir al Saló de la Tecnologia per a l’Ensenyament (SIMO), el congrés tecnològic de referència en l’àmbit educatiu, organitzat per IFEMA amb la col·laboració d’Educación 3.0. Vam parlar dels reptes amb què avui es troben les escoles, vam explicar què fa Clickedu per a ajudar-les i hi vam presentar les darreres novetats del curs 2017-18.

Els dies 25 i 27 d’octubre, a l’estand de Clickedu, ubicat a l’Edutech Cluster, es va organitzar el taller “Mejorando con Clickedu”, que va atendre prop d’una quarantena de consultes. El divendres 27 d’octubre, Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, i Judith Gómez, experta en tecnologia de l’Escola Sant Gervasi de Mollet, van participar a la ponència “Clickedu como gestor del aula innovadora: cómo gestionar con la metodología de los trabajos colaborativos y la evaluación basada en rúbricas”. La presentació, que va tenir una àmplia participació, va servir per a presentar les dues millores més importants de Clickedu: el mètode de treball per projectes i el sistema d’avaluació a través de rúbriques.

Judith Gómez va explicar que al seu centre, gràcies als mòduls de projectes i les rúbriques de Clickedu, és possible gestionar la gran complexitat que comporten totes dues metodologies. Segons Ignasi Nogués: “Des de Clickedu, estem molt contents amb la introducció d’ambdues metodologies, pròpies d’un model d’ensenyament avançat, i veiem molt positivament els seus resultats a l’Escola Sant Gervasi de Mollet. Continuarem treballant en aquestes i altres millores que afavoreixin la qualitat educativa i que s’ajustin als nous reptes que planteja l’educació del segle XXI.”

En aquest enllaç podeu trobar més informació del SIMO.