La Montserrat Brau parla de la importància de les TIC a les jornades de portes obertes de les escoles


La Montserrat Brau parla de la importància de les TIC a les jornades de portes obertes de les escoles

Les jornades de portes obertes són clau per als pares a l’hora de decidir el futur de l’educació dels seus fills. La Montserrat Brau, cofundadora i directora general de Clickedu, explica en un article a Educaweb la importància de les jornades de portes obertes a les escoles i els avantatges que pot tenir per als centres fer servir Clickedu com a plataforma educativa:

Segons Brau, «un factor important per als pares del segle XXI a l'hora de decidir-se per una escola o una altra és l'ús de la tecnologia en el procés d'aprenentatge. És a dir, com els alumnes interactuen amb la tecnologia, en l'àmbit escolar, des que entren als cursos preescolars, i com va evolucionant l'ús d'aquesta tecnologia a mesura que van creixent. Així doncs, per què no aplicar la tecnologia que fan servir els alumnes del centre a les jornades de portes obertes i permetre que els pares, en primera persona, puguin comprovar què faran els seus fills?

»Un exemple d'això seria facilitar la gestió de les famílies interessades a assistir a les Jornades de Portes Obertes. Per fer-ho, es pot habilitar un "miniweb" amb un curs fictici. Aquest curs pot estar actiu des que es fa la jornada de portes obertes fins que finalitza el període de preinscripció. D'una banda, la inscripció a la jornada es pot fer a través d'aquesta "miniweb". Això permet un treball més eficient per al centre educatiu en la recol·lecció de dades de les famílies interessades, ja que, a més d'evitar errors en les dades, s'estalvia temps de treball mecànic d'introducció de dades manualment. D'altra banda, les famílies poden començar a descobrir com és el dia a dia si formes part d'aquesta comunitat educativa, la qual cosa reforça la transparència i el caràcter confidencial i privat de cada família amb el centre.

»Les plataformes educatives que fan servir molts centres educatius, com és el cas de Clickedu, permeten aquest tipus d'accions i moltes més, ja que són un punt de trobada i de comunicació entre el centre i les famílies, que afavoreixen la millora de la qualitat educativa i també la gestió i innovació a les jornades de portes obertes.»

En aquest enllaç podeu llegir l’article sencer. 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

NABBS - 42ª Conferència anual
Sitges - Barcelona
5, 6, 7 i 8 / 03 / 2020
ITwordlEdu
Barcelona
5 i 6 / 05 / 2020