Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu participa en el 45è Congrés Nacional de la CECE a Tenerife

Clickedu participa en el 45è Congrés Nacional de la CECE a Tenerife

Del 2 al 4 de novembre, la Confederación Española de Centros de Enseñanza, més coneguda com a CECE, va celebrar el seu 45è Congrés Nacional, amb el lema "Emoció + Creativitat + Innovació", a Puerto de la Cruz (Tenerife).

Més de 300 persones, congressistes i professionals del món de l'ensenyament provinents de tot el territori estatal, van assistir a la jornada, entre els quals Clickedu, que va participar com a membre expositor amb el seu estand. La trobada va servir per a presentar l'Informe CECE sobre “Actualitat Educativa 2017”, que va anar a càrrec del secretari general de la CECE, Santiago García, i també per al lliurament dels premis en valors socials.

Entre les principals conclusions d'aquesta edició destaquen: la necessitat d'arribar a un pacte social i polític per l'educació, que tingui en compte tots els actors presents en l'àmbit educatiu; la complementarietat de les xarxes pública, privada i concertada, i la programació de l'oferta educativa respectant la demanda social, o la lluita contra el fracàs escolar i l'abandonament escolar, entre d'altres.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre les conclusions del congrés.