Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Descobreix a Youtube com optimitzar Clickedu!

Descobreix a Youtube com optimitzar Clickedu!

Al canal de Youtube de Clickedu hi trobareu tot el que és necessari per a treure suc de la plataforma: des de consells pràctics fins a tutorials complets, per tal que professors i personal d’administració i secretaria pugueu configurar Clickedu a fi que us resulti més òptim.

A les llistes de reproducció veureu cinc blocs dedicats a les tasques més recurrents del professorat, com passar llista o administrar matèries de classes, entre d’altres; i aquelles tasques de gestió d’administració, com rebuts i facturació. A més, aprendreu a configurar les fitxes dels usuaris del centre, a gestionar les preinscripcions, i entendreu millor el funcionament del sistema d’avaluació LOEM.

També tindreu accés a vídeos testimonials d’escoles amb Clickedu que expliquen la seva experiència. Us animem a descobrir-los!

Visita el nostre canal de Youtube en aquest enllaç.