Ja coneixes el nou calendari de formacions de Clickedu 2018?


Ja coneixes el nou calendari de formacions de Clickedu 2018?

Esperem que tots hagueu tingut molt bones vacances i una feliç entrada al nou any!

Mentre ens recuperem dels farts de neules, torrons i àpats de Nadal, a Clickedu ens fa molta il·lusió anunciar-vos que ja teniu disponible el nou calendari de formacions quadrimestrals, monogràfiques i inicials, així com el de formacions agrupades i àtoms formatius per al curs 2017-2018.

Des de Clickedu oferim un enorme ventall de formacions —presencials, a distància o autodidactes—, perquè trieu com i què us interessa més en cada moment i pugueu treure tot el suc de les millores d’aquest trimestre.

Les formacions són indispensables per a tenir un coneixement adequat de Clickedu en cada moment. D’una banda, hi ha les formacions inicials, que us serviran per a configurar la plataforma segons les vostres necessitats. D’altra banda, hi ha les d’aprofundiment, que fareu quan ja tingueu el coneixement inicial adquirit i quan vulgueu avançar en l’ús de l’eina. Com veureu, el diagrama mostra l’estructura del procés formatiu amb peces, cadascuna de les quals representa un bloc formatiu.

En aquest enllaç podreu descarregar els arxius PDF del conjunt de formacions que duem a terme.

Us convidem a conèixer-les i a apuntar-vos-hi!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019
Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019