Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Celebrem el Dia Internacional de la Internet Segura a l'escola

Celebrem el Dia Internacional de la Internet Segura a l'escola

L’11 de febrer és el Dia Internacional de la Internet Segura, una jornada que pretén promoure l'ús responsable de la tecnologia en línia i els dispositius mòbils, especialment entre els més petits.

Enguany, el Dia Internacional de la Internet Segura té una rellevància especial, ja que el dia 25 de maig entra en funcionament el nou Reglament General sobre Protecció de Dades (RGPD) aprovat pel Parlament Europeu.

Algunes de les tasques que haurem de realitzar les empreses, per tal d’adaptar-nos a la nova normativa, són: avaluacions de l’impacte de qualsevol activitat en la privacitat, auditories regulars, revisió de polítiques corporatives relacionades amb el tractament de dades, i programes de formació i sensibilització per als treballadors.

Des de fa temps, Clickedu compta amb un sistema de gestió de la qualitat (ISO 9001), a fi de consolidar el compromís de la plataforma amb els màxims criteris de qualitat, garantint-ne la traçabilitat, les bones pràctiques en matèria de desenvolupament i l’ús de les tecnologies més innovadores.

En el Dia Internacional de la Internet Segura, Clickedu us recorda la importància de treballar per a protegir les dades de col·lectius tan sensibles com són les escoles i, per consegüent, els infants i adolescents, per tal d’evitar possibles situacions de risc.

Us convidem a llegir la notícia que ha publicat El Economista amb motiu del Dia de la Internet Segura i Clickedu en aquest enllaç.