Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Entrevisten l'Ignasi Nogués a RNE Ràdio 5

Entrevisten l'Ignasi Nogués a RNE Ràdio 5

Coincidint amb el Dia Internacional de la Internet Segura, que es va celebrar l’11 de febrer, van entrevistar l’Ignasi Nogués al programa “Educar para la paz” d’RNE Ràdio 5, en el qual va parlar de la gran importància de la protecció de dades en un col·lectiu tan sensible com són les escoles.

L’Ignasi va explicar que amb el nou Reglament Europeu General de Protecció de Dades (RGPD), que entrarà en vigor el proper 25 de maig, les dades, tant les nostres com les d’altres persones, passaran a ser propietat nostra.

També va dir que, des de Clickedu, treballem per a ajudar alumnes, pares, professors, personal de direcció i secretaria a entendre millor Internet i facilitar-los un entorn segur on poder dur a terme les seves activitats, per tal d’ajudar-los a moure’s per una xarxa cada vegada més àmplia i complexa.

En aquest enllaç us podeu descarregar el podcast de l’entrevista.

Esperem que us agradi!