Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu i el Dia de la Dona

Clickedu i el Dia de la Dona

En tots els nivells de gestió, Clickedu és un exemple d’empresa on el clixé que no hi ha dones al món de la tecnologia es trenca. Actualment, més del 50% de la plantilla són dones, entre elles Montserrat Brau, cofundadora i directora general. A més, l’alt percentatge de dones no es limita únicament als càrrecs de direcció. A Clickedu també hi treballen nombroses dones en càrrecs tècnics i de programació.

Segons Brau: “A l’hora de triar un candidat és important valorar la motivació personal, l’eficiència, els coneixements previs, teòrics i pràctics, així com la il·lusió pel projecte. Si tots els empresaris penséssim igual, no serien necessàries polítiques orientades a l’ocupació de les dones.”

Avui, en el Dia Internacional de la Dona, volem homenatjar les dones que formen part de Clickedu, i totes les dones treballadores que fan, i han fet possible, molts canvis en les nostres vides.

A continuació, us deixem l’enllaç d’un vídeo molt especial sobre l’entrevista que el Col·legi Asunción va fer a Montserrat Brau, com a exalumna del centre i com a exemple de dona emprenedora en l’àmbit de les TIC.