Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'enhorabona a les 100 millors escoles d'Espanya segons "El Mundo"

L'enhorabona a les 100 millors escoles d'Espanya segons

Un any més, el diari "El Mundo" publica un número especial amb les 100 millors escoles d'Espanya. Enguany, en la seva 19a edició, ens fa molta il·lusió presentar-vos les 10 escoles que treballen amb Clickedu i que han rebut aquesta distinció. Aquests centres són: Peleteiro, en la primera posició, seguit de San Patricio (4), Obradoiro (30), Virolai (36), Nuestra Señora del Pilar (41), San Fernando (62), Senara (66), IPSI (67),  Juan de Lanuza (90) i Padre Damián Sagrados Corazones (100).

A més, han rebut una distinció de Notable els col·legis Cedes (19), Sant Josep Obrer (23) i Sagrat Cor (30). En la categoria Internacional ha estat seleccionat l’Oak House School, que també treballa amb Clickedu.

El rànquing dels 100 millors col·legis d’Espanya 2018 recull una selecció de 160 escoles en tres categories —els 100 Millors, Notables i Internacionals—, fruit de l’anàlisi d’una mostra de més d'un miler de centres, d’acord amb vint-i-set criteris agrupats en tres àmbits: model educatiu, oferta educativa i mitjans materials.

L’enhorabona a tots!

A continuació, us deixem l’enllaç del rànquing complet publicat per "El Mundo".