Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Entrevistem l'escola FEDAC Sant Vicenç sobre la nevada

Entrevistem l'escola FEDAC Sant Vicenç sobre la nevada

A finals de febrer vam tenir un important episodi de nevades a Catalunya. Per imaginar-se les conseqüències que va tenir, només cal saber que uns 300 centres educatius van tancar i que uns 90.000 alumnes no van poder anar a classe.

En moments així és molt important poder-vos comunicar amb les famílies, i la missatgeria interna de Clickedu és una bona eina per fer-ho: permet enviar missatges als usuaris (tant famílies com personal del centre), que poden rebre notificacions al telèfon mòbil i no perdre’s mai cap notificació important.

L’escola FEDAC Sant Vicenç, situada a Sant Vicenç de Castellet, va ser un dels centres afectats per la neu. Parlem amb la Carme Sors, cap d’estudis d’Infantil i Primària, sobre com es comuniquen amb les famílies i què van fer per la nevada:

Carme, quines eines feu servir per a comunicar-vos amb les famílies?

CS: Fem servir diferents eines per arribar al màxim nombre de famílies. Per això utilitzem la missatgeria interna, l’enviament massiu de correus, els suros de les matèries, les xarxes socials (també tenim el Twitter vinculat a les notícies de Clickedu) i les cartelleres físiques de l’escola.

Com us ha beneficiat l’ús de la missatgeria interna de Clickedu?

CS: Ens ha servit per unificar maneres de comunicar-nos amb les famílies i entre el personal del centre. Abans s’utilitzaven diferents mitjans, depenent dels cursos i de l’habilitat del mestre. A més, ens suposa un estalvi de paper important: som una escola verda!

Què us va permetre utilitzar aquesta eina per a mantenir les famílies informades sobre la nevada del mes passat?

CS: Ens va permetre immediatesa. Amb previsió i anterioritat vam comunicar a les famílies i personal de l’escola que estiguessin pendents de Clickedu per saber com evolucionava tot. Vam utilitzar la missatgeria interna per a fer enviaments massius a tots els usuaris actualitzant la informació.

Recomanaríeu l’ús d’aquesta eina a d’altres escoles?

CS: Sí, sens dubte!

Carme, gràcies per dedicar-nos el teu temps i compartir amb nosaltres el vostre testimoni. Des de Clickedu ens sentim realitzats quan veiem que us som d’ajuda en el vostre dia a dia, també en circumstàncies especials!