Clickedu presenta el treball per projectes i l'avaluació a través de rúbriques a l'ITworldEdu 2018


Clickedu presenta el treball per projectes i l'avaluació a través de rúbriques a l'ITworldEdu 2018

Els dies 16 i 17 d’abril vam assistir a l’ITworldEdu 2018, el summit d’innovació tecnològica en l’àmbit educatiu que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament sobre el món educatiu. L’edició d’enguany, la desena, es va celebrar a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

El dimarts 17 d’abril, Montserrat Brau, cofundadora i directora general de Clickedu, i Judith Gómez, professora de matemàtiques i experta en tecnologia del Col·legi Sant Gervasi de Mollet del Vallès, van participar a la ponència-sessió temàtica “Clickedu com a gestor de l’aula innovadora: com gestionar amb la metodologia dels treballs per projectes i l’avaluació basada en rúbriques”.

Judith Gómez va explicar que al seu centre, gràcies als mòduls de projectes i les rúbriques de Clickedu, és possible gestionar la gran complexitat que comporten totes dues metodologies. També va subratllar que la seva escola rep un acompanyament constant de Clickedu, la qual cosa permet als mestres centrar-se plenament en la labor d’ensenyar als seus alumnes.

Montserrat Brau va destacar que: “Des de Clickedu, estem molt contents amb la introducció d’ambdues metodologies i veiem molt positivament els seus resultats a l’Escola Sant Gervasi de Mollet.”

Per a més informació, podeu visitar la web de l’ITworldEdu en aquest enllaç o llegir la notícia publicada a l’«Ara Criatures» d’aquest cap de setmana.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019
Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019