Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
«M'agrada Clickedu!»

«M'agrada Clickedu!»

Ens fa molta il·lusió anunciar les opinions que tenen de nosaltres els alumnes de l'Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí: «M'agrada Clickedu perquè puc accedir a un calendari que omplen les mestres amb les excursions i els exàmens»; «M'agrada Clickedu perquè podem fer activitats extres que ens poden ajudar a millorar»; «M'agrada Clickedu perquè quan ens diuen que fem un examen, als nostres pares també els arriba»; «M'agrada Clickedu perquè pots fer els deures des de la plataforma i no has d’emportar-te els llibres a casa»; «M'agrada Clickedu perquè puc veure les fotos que fem en alguna excursió o sortida»; «M'agrada Clickedu perquè puc fer els exercicis i la mestra els pot corregir des de casa»; «M'agrada Clickedu perquè puc repassar per l’examen fent exercicis i ens poden sumar més punts»; «M'agrada Clickedu perquè veiem la informació sobre l’escola i altres cursos».

Així ho han expressat alguns nens i nenes en una entrevista al programa «Popap» de Catalunya Ràdio sobre plataformes educatives digitals, en la qual també hi ha participat Montserrat Brau, cofundadora i directora general de Clickedu. Brau ha parlat dels avantatges que ofereix Clickedu per tal de facilitar la comunicació entre les famílies i les escoles.

Moltes gràcies als alumnes, famílies i treballadors de l’Escola Ateneu per confiar en Clickedu! Estem encantats que us agradi!

Us convidem a escoltar els relats de tots els alumnes en aquest enllaç.