Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu participa a l'acte de lliurament dels Premis d'Innovació Educativa

Clickedu participa a l'acte de lliurament dels Premis d'Innovació Educativa

El passat 25 de maig, Clickedu va participar a l’acte de lliurament de la primera edició dels Premis d’Innovació Educativa, organitzats per SchoolMars i EIM Consultores, que reconeixen la labor duta a terme pels centres educatius a nivell nacional en l’àmbit de la innovació educativa. Més de 500 escoles i milers de docents van compartir les seves experiències.

Ignasi Nogués, cofundador i CEO de Clickedu, va ser l’encarregat de lliurar el premi ‘Ús de tecnologia’ al guanyador d’aquesta categoria, el Colegio Europeo de Madrid. Per la seva banda, Montserrat Brau, cofundadora i directora general de Clickedu, hi va participar com a membre del jurat.

Moltes felicitats als col·legis amb Clickedu San Patricio de Madrid i Cristo Rey y Calasancio de Saragossa, guanyadors de les categories ‘Activitats extracurriculars’ i ‘Avaluació competencial de l’alumne’, respectivament. També volem felicitar altres col·legis amb Clickedu finalistes en aquesta edició: Sant Josep Obrer de Palma, Virgen de Mirasierra de Madrid, Sant Gervasi de Mollet i Juan de Valdés de Madrid. L’enhorabona!

En aquest enllaç podeu trobar més informació dels premis i el llistat complet dels finalistes d’aquesta primera edició.