Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu participa a les XVII Jornades d'Innovació Educativa a Galícia

Clickedu participa a les XVII Jornades d'Innovació Educativa a Galícia

El 26 de maig vam assistir a les XVII Jornades d’Innovació Educativa de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE) sobre noves metodologies i didàctiques per a l’escola 4.0, a la seu del CECE de Galícia, a Santiago de Compostela.

En el marc d’aquestes jornades, Ignasi Nogués, cofundador i CEO de Clickedu, va dirigir la conferència “L’avaluació per rúbriques”, a la qual van assistir més d’una trentena de professionals del sector i personal docent de centres educatius. El mètode d’avaluació a través de rúbriques, que inclou l'autoavaluació, la coavaluació i l’avaluació per part de professorat i pares, és una de les metodologies que Clickedu ha implementat recentment.

L’avaluació per rúbriques, juntament amb la metodologia de l’aprenentatge basat en el treball per projectes o Project-Based Learning, fomenta un desenvolupament de l'alumne transversal i molt més significatiu.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre CECE Galícia.