Clickedu participa a les XVII Jornades d'Innovació Educativa a Galícia


Clickedu participa a les XVII Jornades d'Innovació Educativa a Galícia

El 26 de maig vam assistir a les XVII Jornades d’Innovació Educativa de la Confederación Española de Centros de Enseñanza (CECE) sobre noves metodologies i didàctiques per a l’escola 4.0, a la seu del CECE de Galícia, a Santiago de Compostela.

En el marc d’aquestes jornades, Ignasi Nogués, cofundador i CEO de Clickedu, va dirigir la conferència “L’avaluació per rúbriques”, a la qual van assistir més d’una trentena de professionals del sector i personal docent de centres educatius. El mètode d’avaluació a través de rúbriques, que inclou l'autoavaluació, la coavaluació i l’avaluació per part de professorat i pares, és una de les metodologies que Clickedu ha implementat recentment.

L’avaluació per rúbriques, juntament amb la metodologia de l’aprenentatge basat en el treball per projectes o Project-Based Learning, fomenta un desenvolupament de l'alumne transversal i molt més significatiu.

En aquest enllaç podeu trobar més informació sobre CECE Galícia.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

SIMO - Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa
Madrid
5, 6 i 7 / 11 / 2019
Aspectes clau per la innovació educativa
Madrid
19 / 11 / 2019
Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019