Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Montserrat Brau, candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018!

Montserrat Brau, candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018!

Montserrat Brau, Directora General de Clickedu, és candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018, una organització impulsada per Mujeres&Cía, que té com a objectiu visibilitzar el talent femení per tal de construir una societat basada en la igualtat entre gèneres i, al mateix temps, incorporar la veu de les dones a l’agenda estratègica, política, econòmica i social.

Montserrat Brau és candidata dins la categoria de Dones Empresàries, i comparteix espai amb altres figures del món empresarial com Ágatha Ruiz De La Prada o Rosa Clarà, entre d'altres. 

Mujeres&Cía, web de notícies de referència entre dones professionals, creà aquesta iniciativa l’any 2011 i enguany publiquen el setè rànquing.  

Des del dia 10 fins al 24 de setembre, s’obren les votacions al públic. Tots aquells que vulgueu donar suport a la Montserrat, ho podeu fer fent clic aquí.

El dia 24 d'octubre es farà pública la classificació amb les Top 100 Dones Líders a Espanya, així que li desitgem moltíssima sort i la felicitem per la nominació!