Montserrat Brau, candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018!


Montserrat Brau, candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018!

Montserrat Brau, Directora General de Clickedu, és candidata al rànquing Top 100 Mujeres Líderes 2018, una organització impulsada per Mujeres&Cía, que té com a objectiu visibilitzar el talent femení per tal de construir una societat basada en la igualtat entre gèneres i, al mateix temps, incorporar la veu de les dones a l’agenda estratègica, política, econòmica i social.

Montserrat Brau és candidata dins la categoria de Dones Empresàries, i comparteix espai amb altres figures del món empresarial com Ágatha Ruiz De La Prada o Rosa Clarà, entre d'altres. 

Mujeres&Cía, web de notícies de referència entre dones professionals, creà aquesta iniciativa l’any 2011 i enguany publiquen el setè rànquing.  

Des del dia 10 fins al 24 de setembre, s’obren les votacions al públic. Tots aquells que vulgueu donar suport a la Montserrat, ho podeu fer fent clic aquí.

El dia 24 d'octubre es farà pública la classificació amb les Top 100 Dones Líders a Espanya, així que li desitgem moltíssima sort i la felicitem per la nominació!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

ENAP -L' avaluació en el segle XXI
Toledo
28 / 09 / 2019
AESECE - Claus per l' èxit per millorar la eficàcia formativa dels centres
Madrid
08 / 10 / 2019
L' innovació en les escoles de la comunitat valenciana
Valencia
22 / 10 / 2019