Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Us convidem a ensenyar el vostre projecte d'innovació al món

Us convidem a ensenyar el vostre projecte d'innovació al món

Els dies 13, 14 i 15 de novembre se celebra a Madrid el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament, SIMO EDUCACIÓN. És la fira referent en innovació TIC per al món professional de l'ensenyament a l'estat. A SIMO EDUCACIÓN es reuneix l'oferta de marques líders en innovació tecnològica, grups editorials, distribuïdores de tecnologia per als centres educatius i plataformes de gestió i de continguts educatius.

Milers de visitants assisteixen cada any a les instal·lacions d'IFEMA per poder conèixer les principals novetats de les TIC en el sector educatiu, aprendre amb les diferents activitats i amarar-se de les pràctiques d'innovació que proposen les empreses.

Com no podia ser d'altra manera, Clickedu hi serà. Però volem innovar de veritat i que no només les empreses tinguem veu: dins del nostre estand hem reservat un ambient per poder fer, tots, petites conferències de projectes d'interès, perquè el SIMO sigui una oportunitat per mostrar al món els projectes d'innovació i tecnologia que feu amb els vostres alumnes dia a dia a les aules.

Us convidem a participar en aquesta trobada del sector educatiu i a passar una jornada diferent amb els vostres alumnes gaudint de les últimes innovacions del sector. Perquè a Clickedu ens encanta que els alumnes ens sorprenguin amb el seu enginy, ens semblaria imperdonable que no disposessin d'un altaveu per a aquestes bones pràctiques en innovació.

Podeu consultar les bases de participació, en les quals es detallen tots els aspectes rellevants. En el cas d'estar interessats a participar heu d'enviar aquest formulari per correu electrònic a info@clickedu.net abans del 19 d'octubre.

Tingueu en compte que les presentacions es reservaran per rigorós ordre de sol·licitud.

Ens veiem aviat!