Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
ENAP18: Assistim amb Bioo al VII Congrés d'Innovació Educativa a Toledo

ENAP18: Assistim amb Bioo al VII Congrés d'Innovació Educativa a Toledo

El 29 de setembre vam assistir a la setena edició del Congrés d’Innovació Educativa (ENAP) “Enseñar a aprender”, celebrat a l’International School San Patricio de Toledo, per a debatre sobre els canvis en l’escola del segle XXI. Enguany Clickedu hi ha participat com a patrocinador amb un estand amb l’empresa Bioo, que ha desenvolupat un maletí per a poder treballar per projectes a les escoles i crear energia elèctrica a través d'una planta.

ENAP reuneix pares, professors i alumnes perquè tots parlin en un mateix llenguatge. És una trobada per créixer junts, amb les idees i les experiències més inspiradores que afecten el sector educatiu. També és una ocasió per ensenyar a aprendre, intercanviar projectes i contactes, participar en el debat sobre aspectes fonamentals del sector i identificar oportunitats de col·laboració.

Podeu consultar més informació sobre ENAP i la darrera edició fent clic aquí.