Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu celebra 10 anys

Clickedu celebra 10 anys

El passat dijous 25 d’octubre, es va celebrar la Festa dels 10 anys de Clickedu amb les escoles col·laboradores, treballadors i familiars. Amb més de 300 assistents, l’acte va ser molt entretingut i emocionant gràcies a tots els participants que el van fer possible.

L’acte va comptar amb en Dani Jiménez com a presentador i amb tot l’equip de Creaciència per amenitzar la tarda amb els seus experiments bojos. L’Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, va obrir els parlaments amb un emocionant discurs sobre els inicis de Clickedu. Després d'una trucada via Skype de l’Àngel Jesús Navarro, titular de l'Escola IPSE, en Xavi Soler, responsable de noves tecnologies de l’Escola IPSE, va parlar sobre la construcció del software de Clickedu.

Tot seguit, la directora de l’escola Virolai, Coral Regí, va fer un discurs molt emotiu destacant l’actitud de Clickedu de millora continuada del sistema de gestió de l’aprenentatge i d’esforç constant.
Finalment, les veus de la Coral del Sant Josep de Vedruna de Tàrrega van interpretar dues cançons acompanyades del Tub de Rubens, un sorprenent experiment d'en Dani Jiménez, que feia ballar el foc al ritme de la música.

Per últim, la Montserrat Brau, directora general de Clickedu, va tancar l'acte resumint alguns dels punts clau de la història de Clickedu d’una manera imaginativa i, a la vegada, apassionada.

Volem agrair a tothom qui va participar i va ajudar a fer que el dia 25 d’octubre sigui un dia que mai oblidarem.
Ara només ens queda dir... Cap als deu anys més!!