Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
L'expert en tecnologia educativa Pere Marquès, emprenedors i escoles protagonistes, al SIMO Educació 2018

L'expert en tecnologia educativa Pere Marquès, emprenedors i escoles protagonistes, al SIMO Educació 2018

Els dies 13, 14 i 15 de novembre es va celebrar a Madrid el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament, el SIMO Educación, i, com no podia ser d’una altra manera, Clickedu va ser-hi present.

La plataforma educativa Clickedu, juntament amb Amazon Web Services, Amco, EIM Learning i Faronics, representat per Qualiteasy, van presentar un nou projecte comú: l’Ed-Innovation Ecosystem. Aquest ecosistema està format per empreses líders en el sector TIC d’Innovació i Educació, totes elles amb el compromís de donar suport als verdaders motors del canvi del sistema: els emprenedors, els experts i els centres educatius.

És per això que a l’estand hi van participar escoles, empreses i experts en tecnologia educativa, com el Dr. Pere Marquès, que va presentar el seu decàleg de 18 actuacions clau per combatre el fracàs escolar.

L’Ed-Innovation Ecosystem va presentar projectes d’escoles que tractaven de nous mètodes d’avaluació, sistemes de gestió de l’aprenentatge, treball col·laboratiu, desenvolupament de la creativitat o l’ús de tècniques pròpies dels jocs amb l’objectiu de millorar l’ensenyament, més conegudes com a "gamificació".

També va cedir el seu espai a empreses com Bioo Education, que ha aconseguit generar electricitat a través de les plantes, i SAMEBullying, que ajuda a prevenir casos de ciberassetjament.

Aquestes transgressores conferències i moltes d’altres van fer de l’Ed-Innovation Ecosystem un dels estands amb més èxit i participació del Saló.

Volem agrair a totes les escoles que hi van assistir i que van aportar el seu granet de sorra l’esforç que fan cada dia per seguir innovant en el sector educatiu!