Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Us presentem les noves millores!

Us presentem les noves millores!

Tal com us vam comentar, a continuació us expliquem algunes de les millores que ha implementat Clickedu, la plataforma de gestió per a col·legis, aquest nou curs. Esperem que en gaudiu!

Entre les més importants trobem el nou mòdul d’autoritzacions. Aquest mòdul permet gestionar les autoritzacions al centre, enviar-les a les famílies perquè les retornin signades, validar les que són correctes i organitzar-les en carpetes i subcarpetes.

D’altra banda, amb les noves configuracions d’assistència, es podrà marcar quan un alumne no es queda a dinar al menjador i veure en quines classes encara no s’ha passat llista.

Finalment, s’ha configurat un nou disseny per a la plataforma de les famílies, on els continguts estan més ordenats i se li ha donat un aspecte més modern. Pel que fa a l’app, també s’han afegit algunes millores, com per exemple, l’opció de no mostrar les pestanyes que el centre no utilitza.

Podeu trobar més informació sobre les millores a través del vídeo explicatiu del nostre canal de YouTube:

No us les perdeu!