Us presentem les noves millores!


Us presentem les noves millores!

Tal com us vam comentar, a continuació us expliquem algunes de les millores que ha implementat Clickedu, la plataforma de gestió per a col·legis, aquest nou curs. Esperem que en gaudiu!

Entre les més importants trobem el nou mòdul d’autoritzacions. Aquest mòdul permet gestionar les autoritzacions al centre, enviar-les a les famílies perquè les retornin signades, validar les que són correctes i organitzar-les en carpetes i subcarpetes.

D’altra banda, amb les noves configuracions d’assistència, es podrà marcar quan un alumne no es queda a dinar al menjador i veure en quines classes encara no s’ha passat llista.

Finalment, s’ha configurat un nou disseny per a la plataforma de les famílies, on els continguts estan més ordenats i se li ha donat un aspecte més modern. Pel que fa a l’app, també s’han afegit algunes millores, com per exemple, l’opció de no mostrar les pestanyes que el centre no utilitza.

Podeu trobar més informació sobre les millores a través del vídeo explicatiu del nostre canal de YouTube:

No us les perdeu!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

NABBS - 42ª Conferència anual
Sitges - Barcelona
5, 6, 7 i 8 / 03 / 2020
ITwordlEdu
Barcelona
5 i 6 / 05 / 2020