Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Alumnes del Col·legi Vedruna Vall de Terrassa volen portar al Parlament una proposta que faci possible l'etiquetatge ètic

Alumnes del Col·legi Vedruna Vall de Terrassa volen portar al Parlament una proposta que faci possible l'etiquetatge ètic

Els estudiants volen fomentar la màxima transparència dels productes que consumim a través del seu etiquetatge. Amb un escaneig, es podria conèixer l’origen dels productes i els processos de producció que han seguit. Ara, necessiten 50.000 signatures per portar la proposta al Parlament.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’etiquetatge just, oferint la màxima transparència al consumidor. D’aquesta manera, es pot conèixer l'origen, la qualitat, la producció i totes les dades de l'historial de qualsevol producte. El resultat es basa en cinc principis que enumera Rosa Pons, CEO de Twenty Corner: el personal, la producció, el medi ambient, l’etiquetatge i el compromís social. Aquests elements generen, a partir d’uns algoritmes, puntuacions que donen color a l’etiqueta del producte.

D’aquí a dues setmanes sortirà al mercat el primer producte amb aquest etiquetatge. Els estudiants, però, volen aconseguir les 50.000 signatures que necessiten per tal de poder portar la proposta al Parlament.

Si voleu veure el reportatge de RTVE sobre aquesta iniciativa, feu clic aquí.