Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Els col·legis, el millor departament I+D

Els col·legis, el millor departament I+D

En la majoria de congressos, formacions o conferències relacionades amb l'educació acostumem a sentir que seria interessant que les empreses que treballen per al sector educatiu estiguessin més a prop dels col·legis i col·laboressin amb ells per crear i millorar els seus productes i serveis. En general, se'n parla com si es tractés d'una utopia.

Clickedu ens encanta que els col·legis ens expliquin què és el que més els agrada de la nostra plataforma, què els interessaria millorar o, fins i tot, si creuen que podem ampliar els nostres serveis i oferir més funcions que facilitin el treball online d'alumnes, docents, famílies i administració. Quan ens arriba alguna idea l'avaluem i explorem si la podem implementar.

Per això, des de Clickedu, la plataforma de gestió per col·legis, impliquem les escoles en el procés de les millores de la plataforma, ja que elles són les autèntiques protagonistes i les que en trauran partit. Gràcies a aquesta relació directa amb els centres educatius, la plataforma està en constant evolució i millora. A Clickedu, podem afirmar que el departament d'I+D són els mateixos col·legis, i això fa que l'eina s'actualitzi contínuament per satisfer les necessitats que van sorgint als centres, adaptant-se, així, a les noves característiques de les escoles del segle XXI.

Alguns exemples de millores que s'han implementat aquest estiu a partir de les idees dels col·legis són el nou mòdul d'autoritzacions, les noves configuracions d'assistència dels alumnes i el nou disseny de la plataforma per a les famílies amb un aspecte millor.