Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu patrocina el seminari "Claus per a l'èxit de la innovació i millora educativa en els centres docents"

Clickedu patrocina el seminari

El proper dimecres 30 de gener se celebrarà a Madrid la sessió matinal d’Innovació Educativa, amb el títol “Claus per a l’èxit de la innovació i millora educativa en els centres docents”. Aquesta sessió està adreçada a professors i equips directius dels centres educatius, i Clickedu hi serà present!

Aquesta jornada la copatrocinen Clickedu, EIM Learning i Faronics, representat a casa nostra per Qualiteasy i la dirigeix l'expert en tecnologia, el Dr. Pere Marquès, que exposarà els seus estudis per a una gestió eficaç de la innovació educativa als col·legis.

Cal destacar la presència de diferents centres educatius de referència en el sector de la innovació, com el Valle del Miro, IES El Olivo, Àgora, Ártica, Zola, CEIP San Fernando i Sagrado Corazón, i les seves ponències sobre els casos d’èxit en innovació als centres.

Durant el seminari, Enric Lizabe, de Clickedu, parlarà sobre com la plataforma digital facilita la gestió dels processos d’innovació educativa als centres, ja que, a més de ser una plataforma de gestió per a col·legis, també és un entorn virtual d’aprenentatge.

A continuació, intervindran dos panells d’experts. En el primer, Montserrat Brau moderarà la mesa d'experts del món empresarial amb Juan Guerrero, Baptista Borrell i Jorge Fábrega. Al segon panell, el Dr. Pere Marquès conversarà amb diferents centres educatius sobre els principals problemes a l'hora d'impulsar la innovació, la millora a l’escola i les solucions que ja han funcionat. 

Trobareu el programa complet aquí