Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu inaugura l'oficina de Madrid per treballar el seu I+D amb els col·legis més innovadors de la comunitat

Clickedu inaugura l'oficina de Madrid per treballar el seu I+D amb els col·legis més innovadors de la comunitat

Clickedu, la plataforma de gestió per col·legis, obre una nova oficina a Madrid amb la intenció de col·laborar i seguir aprenent amb les escoles que estan innovant en educació.

Els centres educatius són una garantia de millora per Clickedu perquè son les pròpies escoles les que permeten actualitzar i innovar la plataforma digital en funció de les necessitats que puguin anar sorgint, per això es busca treballar de forma coordinada amb elles. En aquest cas, la nova oficina de Madrid permetrà obrir el mercat amb els clients de la comunitat.

Amb motiu d’aquesta inauguració, Clickedu va patrocinar, amb una molt bona acollida, una jornada matinal titulada “Claus per l’èxit de la innovació i millora educativa als centres docents” dirigida pel reputat expert en tecnologia educativa, el Dr. Pere Marquès.