Visitem el Bett per conèixer les últimes tendències en gestió escolar


Visitem el Bett per conèixer les últimes tendències en gestió escolar

Clickedu amb el programari de gestió escolar al Bett 2019

Aquest any, un any més, durant els passats dies 23, 24 i 25 de gener vam ser a Londres per conèixer de primera mà les novetats del sector a nivell mundial. Com molts sabreu, el Bett és la "fira" més important de tecnologia i educació del món. Encara que hi ha un espai molt important de solucions locals per a les escoles del Regne Unit, sempre va bé inspirar-se del que passa al món.

La veritat és que les novetats, pel meu interès, no van ser moltes. El xou s'ha reduït en nombre d'estands i empreses que exposen, fet que indica que el model fira (tal com fa molt temps que diem a @clickedu i companys del Clúster Edutech com Josep Macía) s'està acabant. Les ponències, com sempre, interessants, però amb tres dies ens va donar poc temps de veure moltes coses.

Com sempre algun estand fabulós com els de Google i Microsoft i, per la meva part "friki", un Delorian molt aconseguit a l'estand de CLASSVR.

Era un any important per a nosaltres, ja que vam poder veure l'estand de @faronics i saludar amics de diverses escoles, institucions i empreses, a més de gaudir d'uns sopars fantàstics amb amics i col·legues de mig món.

Des del punt de vista de la nostra empresa, poques novetats en els programaris de gestió escolar i LMS (sistema de gestió d'aprenentatge), però seguim atents a possibles disrupcions: continuem pensant que tenim un producte punter en tot el món.

La veritat és que ens portem del @bettshow un possible projecte per implementar a les escoles d'aquí, basat en tecnologies disruptives… Esperem poder-vos explicar molt en breu!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

Camins a la transformació
La Corunya
28, 29 i 30 / 11 / 2019
Claus per la adecuada integració de les TIC i la seva aplicació al currículum
Madrid
10 / 02 / 2020