Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu segueix creixent a Madrid

Clickedu segueix creixent a Madrid


A causa de l'augment de la popularitat de Clickedu a Madrid, el passat 30 de gener es va inaugurar la nova oficina comercial de la plataforma a la capital. El seu objectiu és respondre amb més proximitat a les peticions de les escoles de la Comunitat, que es van sumant a la plataforma educativa. Amb aquesta nova obertura Clickedu agilitzarà, encara més, la gestió i comunicació a la ciutat i a la resta de la Comunitat madrilenya.

Actualment, gràcies a l'esforç realitzat per la plataforma de gestió per a col·legis en els darrers 7 anys, hi ha 24 centres escolars a Madrid que ja treballen amb Clickedu. Els responsables de la nova oficina asseguren que aquest serà el millor any fins a la data a Madrid i el seu objectiu és acabar el curs col·laborant amb 50 centres escolars de la Comunitat.

Així mateix, després d'una prospecció de 600 escoles madrilenyes, l'equip de Clickedu ha manifestat que les previsions a llarg termini són de millora contínua i aspira a treballar amb més d'un centenar de col·legis de la Comunitat en 2020, multiplicant per dos el nombre de col·laboracions en tan sols un any.

En definitiva, amb l'obertura d'aquesta nova oficina a Madrid, Clickedu compleix amb els objectius plantejats inicialment. Aquest assoliment li permet seguir avançant amb unes previsions de futur encaminades a mantenir el seu constant creixement a Madrid, a Espanya i a la resta del món.