Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu presenta la primera #VacunaDigital per a la prevenció de l'assetjament escolar: Clickedu‐SAME

Clickedu presenta la primera #VacunaDigital per a la prevenció de l'assetjament escolar: Clickedu‐SAME

Els centres educatius haurien de ser un lloc d’aprenentatge, diversió i companyia. De vegades, però, el ciberassetjament impedeix que molts estudiants puguin gaudir d’aquesta etapa.

Davant d’aquest problema, la plataforma de gestió per a col·legis Clickedu ha creat una eina que funciona com una “vacuna digital”.

Clickedu-SAME permet als docents tenir al seu abast un senzill panell de control amb múltiples funcionalitats per a la prevenció de l’assetjament escolar.

L’eina ofereix un historial d’incidències i permet fer seguiments personalitzats, així com afegir observacions i anotacions. A més, monitoritza la plataforma de missatgeria electrònica pròpia del centre, utilitzada per alumnes i professors, dins del marc legal vigent.

Pel que fa a les actuacions de possible assetjament, una de les funcionalitats de Clickedu-SAME emet alertes preventives informant els tutors de les possibles incidències que s’han detectat a la plataforma de missatgeria.