Clickedu, reconeguda com a partner oficial de Google Cloud Technology


Clickedu, reconeguda com a partner oficial de Google Cloud Technology

La contínua tasca en matèria d’innovació i de millora de Clickedu ha estat un altre cop reconeguda i, des de fa unes setmanes, la plataforma de gestió per escoles és sòcia oficial del programa de Google Cloud Technology.

 

Google Cloud Technology és una eina de desenvolupament de productes digitals i de suport que proporciona assistència al núvol. Ser partner oficial d’aquesta xarxa mundial ofereix certs avantatges i garanties, entre els quals es troben la facilitat d’accés a solucions innovadores o la promoció empresarial, entre d’altres.

 

D’aquesta manera, Clickedu passa a formar part d’una connexió mundial d’empreses de diferents especialitzacions que destaquen pel seu alt grau de formació i per la seva professionalitat, i que compten amb la millor tecnologia d’avantguarda i amb una gran intel·ligència col·lectiva.

 

En aquest sentit, Clickedu és l’única plataforma que està reconeguda com a partner de les tres grans empreses a nivell mundial del sector: AWS, Microsoft i, ara també, Google.

 

La plataforma de gestió per a col·legis és compatible amb Google en diferents funcionalitats que faciliten la feina a les escoles, perquè treballen en un mateix entorn: Gmail, Calendar, Drive & Docs, Classroom, Usuaris i Autentificació.

 

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

Conferència global de responsabilitat
Terrassa
8 al 12 / 07 / 2019