Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu, reconeguda com a partner oficial de Google Cloud Technology

Clickedu, reconeguda com a partner oficial de Google Cloud Technology

La contínua tasca en matèria d’innovació tecnològica i de millora de Clickedu ha estat un altre cop reconeguda i, des de fa unes setmanes, la plataforma de gestió per escoles és sòcia oficial del programa de Google Cloud Technology.

 

Google Cloud Technology és una eina de desenvolupament de productes digitals i de suport que proporciona assistència al núvol. Ser partner oficial d’aquesta xarxa mundial ofereix certs avantatges i garanties, entre els quals es troben la facilitat d’accés a solucions innovadores o la promoció empresarial, entre d’altres.

 

D’aquesta manera, Clickedu passa a formar part d’una connexió mundial d’empreses de diferents especialitzacions que destaquen pel seu alt grau de formació i per la seva professionalitat, i que compten amb la millor tecnologia d’avantguarda i amb una gran intel·ligència col·lectiva.

 

En aquest sentit, Clickedu és l’única plataforma de gestió educativa que està reconeguda com a partner de les tres grans empreses a nivell mundial del sector: AWS, Microsoft i, ara també, Google.

 

La plataforma de gestió per a col·legis és compatible amb Google en diferents funcionalitats que faciliten la feina a les escoles, perquè treballen en un mateix entorn: Gmail, Calendar, Drive & Docs, Classroom, Usuaris i Autentificació.