Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu, ponent a l'AWS Summit Madrid

Clickedu, ponent a l'AWS Summit Madrid

El passat dia 8 de maig va tenir lloc l’AWS Summit Madrid, una jornada anual dedicada al núvol, i la plataforma de gestió per a escoles Clickedu hi vam ser molt presents.

En aquest prestigiós esdeveniment, presentat per la vicepresidenta i directora general d’Amazon S3 d’AWS i el director d’AWS, hi participen sempre els millors experts de la plataforma. Així, durant tota la jornada vam poder intercanviar experiències amb els principals partners d’Amazon i conèixer les oportunitats que ofereix la companyia als professionals interessats en AWS.

Els principals temes que s’hi van tractar van des de l’arquitectura cloud, la modernització d’apps, bases de dades i analítica de dades, fins al Machine Learning i la intel·ligència artificial, entre d’altres.

En aquest sentit, per part de Clickedu, l’Ignasi Nogués va ser el ponent d'una de les conferències d’experts i va parlar sobre les bases de dades relacionals escalables amb Amazon Aurora.

Tal com ell mateix confirma, “poder explicar l’experiència de la nostra plataforma de gestió educativa i les BBDD a Clickedu en un esdeveniment com el Summit d’AWS és una satisfacció”. L’Ignasi expressa també els desitjos de la plataforma de gestió per a escoles i assegura que “esperem haver ajudat molts organismes a entendre la complexitat de les escoles i per què és tan important que el dia 24 de juny la plataforma funcioni igual de bé a les 9 del matí que a les 2 de la tarda”.

Per a qualsevol empresa és un privilegi poder participar en un esdeveniment d’aquestes característiques, on també van ser-hi presents Openbank, Bankia, Cepsa, Iberia, Adidas, Endesa, BBVA o Securitas Direct, entre d’altres.

Podeu trobar el programa aquí.