Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Clickedu, col•laboradora al cicle de seminaris sobre Innovació Educativa del Dr. Pere Marqués

Clickedu, col•laboradora al cicle de seminaris sobre Innovació Educativa del Dr. Pere Marqués

Aquest cicle ha constat de tres jornades realitzades entre novembre de 2018 i maig de 2019 a Madrid i ha reunit a més de 120 professors i representats d'equips directius dels centres de la Comunitat

Ens trobem en una època en la que els canvis són necessaris per sobreviure. I la educació no és una excepció. El Cicle de Seminaris sobre “Aspectes claus per a la innovació educativa”, coordinats pel Dr. Pere Marqués i amb la col·laboració de la nostra plataforma de gestió per escoles, ha tingut com a objectiu principal la divulgació informativa i pràctica de la innovació educativa que s’està realitzant als “centres de referència”, per ajudar als col·legis a millorar la seva eficàcia formativa i, especialment, afrontar algunes de les seves principals problemàtiques.  

La primera jornada, que va tenir lloc el 29 de novembre de l’any passat, va tractar com a eix central “La competència digital que necessiten els docents a l’Era de l’Internet de les Coses”. La segona, del dia 21 de febrer d’aquest mateix any, es va dedicar a les “Claus per a l’adequada integració de les TIC i la seva aplicació al currículum” i, finalment, la tercera i última sessió del passat 9 de maig, va contemplar temàtiques de “Neurociència i aprenentatge. Avaluació de l’alumnat. Learning analytics. Dones liderant la innovació. Salut i Escola”.

Per la nostra part, Clickedu va intervenir per explicar, no només com aquest tipus d’eines poden ajudar, sinó sobretot, quins són els aspectes més rellevants que, des del punt de vista tecnològic, s’han de tenir en compte per orientar a les escoles cap a una innovació ferma, segura i efectiva, tractant temàtiques com la connectivitat, la seguretat, el Big Data i la Intel·ligència Artificial, el RGPD, la feina per projectes o l’avaluació per rúbriques, entre d’altres.