Clickedu presenta la primera aplicació de Big Data i Intel·ligència Artificial orientada a la millora acadèmica


Clickedu presenta la primera aplicació de Big Data i Intel·ligència Artificial orientada a la millora acadèmica

La plataforma de gestió per a escoles va presentar les novetats a l'ITWorldEdu 2019

Els passats dies 17 i 18 de maig es va celebrar l’onzena edició de l’ITworldEdu, el punt de trobada entre professionals del món de l’educació i les TIC, i Clickedu va escollir aquest moment per presentar les novetats en matèria de Big Data, Intel·ligència Artificial (IA) i Interoperabilitat.

La plataforma de gestió per a escoles va presentar un nou mòdul de Big Data i IA que marcarà un abans i un després en el món de la gestió de dades als centres educatius de la mà de l’Ignasi Nogués, CEO de la companyia, que va compartir ponència amb en Pep Trelis, director del Centre d’Estudis Montseny, l’escola pilot d’aquesta gran innovació.

En aquest sentit, l’Ignasi Nogués assegura que cal destacar que aquesta "és la primera vegada que una plataforma fa servir una base de dades tan completa com la que Clickedu oferirà, a partir del setembre, a les escoles”, ja que “no és només un recull de dades numèriques, sinó que s’hi afegeixen dades globals” que estan sempre al servei de l’escola, i que “permeten tenir una imatge molt minuciosa dels alumnes i observar la seva l'evolució a través d’un conjunt d’indicadors i evidències”. D’aquesta manera es fa possible que els docents disposin de tota la informació necessària per “poder orientar millor l’estudiant, la seva família i el centre educatiu.

En definitiva, tal i com comenta en Pep Trelis, una autèntica millora en big data a la que “s’hi ha de sumar els beneficis d’afegir-hi Intel·ligència Artificial”. Una nova eina d’intel·ligència augmentada que posa a l'abast de les escoles la màxima quantitat de dades possibles, d'una manera ordenada i a partir d’un enfocament completament ètic i moral que respecta la legalitat vigent.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.

Propers esdeveniments

NABBS - 42ª Conferència anual
Sitges - Barcelona
5, 6, 7 i 8 / 03 / 2020
ITwordlEdu
Barcelona
5 i 6 / 05 / 2020