Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Intel·ligència artificial i Big Data a disposició de la Comunitat Educativa

Intel·ligència artificial i Big Data a disposició de la Comunitat Educativa

Clickedu en col·laboració amb Qualiteasy presenta la implementació de les anomenades tecnologies exponencials per millorar l'eficàcia formativa dels centres docents.

Amb motiu de la presentació de la implementació, Qualiteasy i Clickedu han anunciat la posada en marxa del Primer Estudi Internacional sobre Intel·ligència Artificial i Big Data al sector educatiu.
Per començar l'estudi s'estan realitzant una sèrie d'enquestes a diferents responsables del sector educatiu. D'una banda, s'expliquen la implementació de les tecnologies en qüestió i les seves possiblitats i, per l’altra, es qüestiona quina és la millor orientació possible d'aquestes tecnologies en el món educatiu.
L'estudi té com a objectiu esbrinar quin és el grau de coneixement i de futures possibilitats que existeixen en el sector educatiu respecte a la innovació  tecnològica.
Gràcies a l'anàlisi, es pretén, a més, definir com seria l'aplicació idònia de la Intel·ligència Artificial i Big Data al sector.
Una vegada s'obtinguin els primers resultats, el Dr. Pere Marqués dirigirà l'estudi complet que es presentarà, coincidint amb la pròxima edició de SIMO, el dia 5 de novembre a les 11:55h en l'estand de Clickedu.