Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Us donem veu al SIMO Educación 2019

Us donem veu al SIMO Educación 2019

Arrenquem la nostra 2a edició de Projectes d'Innovació Clickedu!

Els dies 5, 6 i 7 de novembre se celebra a Madrid el Saló Internacional de Tecnologia i Innovació Educativa, SIMO Educación. Amb una afluència de més 10.000 visitants en la passada edició, SIMO és la fira referent per a professionals del sector educatiu.

L'any passat va ser tot un èxit i ens vam quedar amb ganes de descobrir més experiències innovadores. Per això mateix, durant els tres dies de SIMO Educación 2019, en el nostre estand tindrem de nou l'Auditori de la Innovació obert a tots els centres educatius que vulguin exposar els seus projectes.

Tal com us hem anat indicant a les nostres xarxes socials, esperem les vostres ponències amb interès, així com les que ens oferiran el Dr. Pere Marquès sobre Big Data i la intel·ligència artificial el dimarts 5 i el doctor en física Carlos López Ullod.

Us hi esperem!