Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Iddink i Clickedu, junts per donar suport al nou model educatiu

Iddink i Clickedu, junts per donar suport al nou model educatiu

Iddink Spain, el distribuïdor de materials educatius que impulsa polítiques actives orientades a la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, ha anunciat avui l’aliança amb Clickedu, el desenvolupador de software de gestió educativa líder en innovació tecnològica del país. Gràcies a l’entrada d’Iddink a l’accionariat de Clickedu, ambdues empreses estrenyen el compromís per operar globalment de manera independent i, tanmateix, coordinada, a fi i efecte d’oferir als centres educatius solucions d’alt valor afegit.

Segons informen Montserrat Brau i Ignasi Nogués, fundadors, accionistes i directors generals de Clickedu, ells continuaran al capdavant dels plans d’expansió en aquesta nova etapa amb Iddink, d’acord amb els principis que n’han marcat l’evolució fins ara: “el suport d’una gran companyia com ara ho és Iddink reforça un projecte empresarial que neix de la proximitat amb els clients i afronta el futur amb vocació universal”.

Daniel van Meer, director general d’Iddink Spain, està molt il·lusionat amb la unió d’ambdues companyies i comenta que “els serveis de Clickedu i Iddink són cent per cent complementaris i podran beneficiar-se des d’ara mateix de l’experiència i el coneixement recíprocs del sector educatiu”. Segons Daniel van Meer, “la combinació permetrà respondre a les necessitats dels centres per gaudir d’una millor integració dels continguts digitals en els sistemes d’aprenentatge i administració”.

 

Sobre Clickedu

Clickedu és la plataforma escolar en el núvol d’última generació que no només inclou la gestió acadèmica, administrativa, econòmica i de la qualitat, sinó també solucions integrades de mobilitat, veu, big data i intel·ligència artificial. La idea neix i es desenvolupa a Clickart SL, empresa fundada l’any 2000, i és fruit de l’escolta activa als centres docents més innovadors del panorama de casa nostra.

Actualment, Clickedu és la solució en què confien més de 700 escoles a l’estat Espanyol, Andorra, Xile, el Regne Unit i Colòmbia. La missió dels més de seixanta empleats que la conformen és permetre que les persones que constitueixen la comunitat educativa dediquin el seu talent a planificar, innovar i facilitar que els alumnes assoleixin la plenitud competencial; tot, mentre treuen el màxim profit de la tecnologia i sense haver-se d’ocupar de tasques que, convenientment informatitzades, s’optimitzen.

Més informació a www.clickedu.eu.

 

Sobre Iddink Spain

Iddink Spain, filial d’Iddink Group, proporciona serveis a centres educatius de primària, secundària i batxillerat, tant públics com concertats o privats. La gran majoria li ha confiat a Iddink la gestió dels projectes de reutilització de llibres, a fi i efecte que famílies i estudiants obtinguin tots els materials que els calen - llibres de text, lectures, llicències digitals, quaderns, robots o dossiers entre d´altres- amb un important estalvi econòmic i un palès criteri ecològic. Després de deu anys d’èxits i creixement, en el curs 2019-2020, més de 85.000 alumnes de 300 centres educatius de Espanya estan fent ús dels serveis d’Iddink.

Més informació a www.iddink.es.

 

Iddink Group, empresa holandesa fundada l’any 1922; presta serveis a centres educatius d’Holanda, Bèlgica i l’estat Espanyol, on hi ofereix entorns digitals d’aprenentatge, aplicacions, recursos i continguts educatius per a més de 2 milions d’usuaris. Des de 2019 el Grup Iddink forma part de Sanoma Learning, l’empresa finlandesa líder a Europa en sistemes i solucions d’aprenentatge.