Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Google destaca Clickedu al Bett Show London 2020

Google destaca Clickedu al Bett Show London 2020

El 20, 21 i 22 de gener Clickedu i Iddink Spain van assistir al Bett Show London 2020, un esdeveniment anual de tecnologia educativa.

Bett és el primer esdeveniment de la indústria de l'any en el panorama de la tecnologia educativa, que reuneix més de 800 empreses líders, 103 noves i emocionants noves empreses EdTech i més de 34.000 assistents. Persones de més de 146 països de la comunitat educativa mundial s'uneixen per celebrar, trobar inspiració i debatre sobre el futur de l'educació, i també per veure com la tecnologia i la innovació faciliten que els educadors i els alumnes prosperin.

Hi vam anar per aprendre de les millors idees i de la darrera tecnologia per continuar oferint als centres educatius la plataforma de gestió més innovadora del mercat. A més, estem molt orgullosos que Google ens reconegués com a Build Partners, un esment molt especial per tota la feina ben feta.