Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
COMUNICAT DE CLICKEDU AMB RELACIÓ AL CORONAVIRUS (COVID-19)

COMUNICAT DE CLICKEDU AMB RELACIÓ AL CORONAVIRUS (COVID-19)

Mesures preventives pel COVID-19

Davant les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, Clickedu ha decidit evitar al màxim els desplaçaments dels seus empleats i aplicar mesures de teletreball. Aquesta decisió es fonamenta en la preocupació de l'empresa per la salut dels seus empleats i la del seu entorn. Considerem que és important seguir les recomanacions sanitàries i evitar possibles riscos.
 
No obstant això, volem fer èmfasi que el normal desenvolupament del nostre treball NO es veurà afectat.
 
L'atenció telefònica i consultes (tiquets) tindran el seu horari habitual. D'altra banda, l'equip de consultes també estarà operatiu per ajudar-vos en qualsevol cosa que necessiteu. Les mesures de teletreball no afectaran la qualitat del servei.
 
Volem expressar la nostra solidaritat amb totes les escoles afectades i posar a la vostra disposició els serveis de comunicació amb les famílies per poder facilitar el contacte durant les setmanes vinents. Si necessiteu qualsevol mena d'ajuda, podeu escriure'ns a info@clickedu.net o per les nostres xarxes socials.
 
Recordeu que des de la vostra plataforma podeu enviar correus electrònics i SMS massius, missatges privats, utilitzar l'app per a famílies i també oferir continguts als alumnes.