Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Comunicar és més fàcil amb Clickedu

Comunicar és més fàcil amb Clickedu

Davant les mesures preventives enfront del Coronavirus (COVID-19) de les autoritats sanitàries us ajudem a simplificar els processos de comunicació amb les famílies.

Sabem que la comunicació amb les famílies és un dels temes que més preocupen els centres educatius, especialment ara, a causa de l'escenari d'incertesa sobre el Coronavirus (COVID-19).

A la plataforma hi ha diferents eines i funcionalitats que permeten simplificar els processos i aconseguir una comunicació instantània i senzilla. Us les detallem una a una:

Missatgeria interna
A través d'aquesta eina podreu comunicar-vos amb les famílies, alumnes i en general, tota la comunitat educativa. Aquestes rebran els missatges a través de la versió web i per l'app, disponible a Google Play i Apple Store.
Enllaç al Manual

Vídeo Configuració missatgeria interna
Vídeo Enviament missatgeria interna

Avisos del tutor
Tots els tutors a través de la matèria de tutoria poden enviar avisos als alumnes i als responsables. D'aquesta manera, tota la família rebrà l'avís amb un sol clic.
Enllaç al manual

Notícies i xarxes socials
Al tauler de notícies de la plataforma es poden publicar notícies per a tot el centre, per a una etapa o per a una classe en concret. També és possible vincular el Twitter de l'escola a la plataforma perquè, d'aquesta manera, totes les comunicacions quedin recollides en un únic entorn.
Enllaç al manual

Newsletters o butlletins informatius
Les comunicacions en format newsletter són una bona opció per a poder incloure diversos temes en un únic enviament d'aspecte més atractiu. Els destinataris del butlletí el rebran al correu electrònic que han indicat a l'apartat de comunicació de l'usuari, també és possible que ho rebin usuaris externs.
Enllaç al manual

Enviament massiu d'SMS
A través d'aquesta eina podreu enviar un SMS a tots els responsables dels quals tingueu el número de mòbil. També podeu afegir a través d'un fitxer els números de telèfon que vulgueu. Aquesta opció l'ha de configurar prèviament l'equip d'Atenció a l'Escola de Clickedu. Si voleu més informació sobre aquesta funcionalitat podeu escriure un correu electrònic a emuntal@clickedu.net
Enllaç al manual
 
Enviament massiu de correu electrònic
Amb aquesta funcionalitat podreu posar-vos en contacte amb tota la comunitat educativa (també és possible seleccionar el perfil que us interessa). És una bona opció per enviar comunicacions generals a través del correu electrònic, fins i tot a adreces que no teniu registrades a la plataforma.
Enllaç al manual

Calendari
A través del calendari gestionat pel professorat, les famílies estaran informades de les activitats dels alumnes. Pot consultar-se des de la versió web, des de l'app o, fins i tot, des d'Alexa, instal·lant l'skill de Clickedu.

Correus de les famílies a Tutors i Secretaria
Amb el permís corresponent, els responsables poden enviar des de la seva plataforma (apartat Gestions) correus electrònics al tutor i a secretaria sense necessitat de tenir la seva adreça. Aquest canal és perfecte per a comunicacions personals urgents.
Enllaç al manual

Recordeu que si teniu qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la plataforma de tiquets o a través d'incidencies@clickedu.net.