Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ajuda a l'aprenentatge

Ajuda a l'aprenentatge

Ara és el moment! Ara és l'hora que pares i mares puguin participar d'una manera, encara més proactiva, a la tasca docent que realitzeu des de l'escola.

Obligats per les circumstàncies, ens hem de prendre aquesta situació de confinament com un repte. Un repte educatiu per contribuir al creixement personal dels nostres infants i joves.


Hi ha moltes maneres d’educar, i potser la més important és aquella que no dona el peix, sinó que ensenya a pescar, oferint els estris i les tècniques, o sigui, els recursos i les eines necessàries per aconseguir-ho.

Des de Clickedu us engresquem a fer justament això: motivar a les famílies a completar la vostra tasca. Potser cal explicar que no cal “fer els deures amb els fills” o fins i tot “fer els deures dels fills”, sinó participar amb ells a l’hora de buscar recursos i estratègies per a resoldre’ls.

Com a escola, us expliquem com podeu fer un treball col·laboratiu amb els pares i mares a través de Clickedu.

A través de la missatgeria interna, els docents i els tutors us podeu comunicar amb pares i mares  per fer un seguiment personalitzat de cada alumne o de tots els de la classe o l'etapa.

Amb aquesta eina podreu passar-vos informació sobre la feina que fa a casa l’alumne, sense que aquest n’hagi de  tenir coneixement. A més, els missatges es reben de forma immediata a l’Aplicació mòbil, que us avisa amb una notificació push, com el whatsapp.


Podreu revisar les tasques fetes, oferir recursos complementaris que ajudin els responsables a explicar continguts, a fer exercicis extra o a aprendre jugant, amb infinitat d’eines de gamificació que ofereix la xarxa.

Ànims i endavant! Sabeu que ens teniu al vostre costat

Equip Clickedu


Per saber-ne més: 

Enllaç al manual

Enllaç al vídeo 1
Enllaç al vídeo 2