Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
SOM EL VOSTRE ALTAVEU!

SOM EL VOSTRE ALTAVEU!

A Clickedu volem ser el vostre altaveu perquè soni ben alt a les xarxes!

Sabem que esteu al cent per cent, buscant maneres de motivar i seguir ensenyant als vostres alumnes amb imaginació i creativitat. Volem ajudar-vos, així que expliqueu-nos-ho i ho compartirem a les nostres xarxes!

Avui més que mai estem comprovant la importància de les telecomunicacions, la innovació tecnòlogica i el teletreball. Una plataforma educativa tan potent com Clickedu, que permet fer les classes i seguir amb la feina i l’avaluació des de casa, és una gran aliada en aquestes circumstàncies. Volem ser al vostre costat i ajudar-vos a tants com puguem!

Per fer-ho possible, si ens voleu transmetre la vostra aportació aquests dies, o que en fem ressò, envieu-nos un correu a marketing@clickedu.net o citeu a @clickedu als vostres missatges a les xarxes socials per tal de servir-vos d’altaveu. A Clickedu, us volem ajudar.