Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
TOT SORTIRÀ BÉ

TOT SORTIRÀ BÉ

Un gest de lluita, unió i rebuig davant el nou coronavirus

A Itàlia l'any 1961 sorgeix el moviment “Pace dóna tutti i balconi'' (pau des dels balcons). Aquest moviment consistia a penjar banderes de l'arc de Sant Martí per així poder manifestar el desig d'unir-se tot el poble amb un gest cap a la pau mundial.

Aquest moviment no va quedar en l'oblit per als italians i unes dècades més tard, a Milà, més d'un milió de persones van tornar a treure les banderes de l'arc de Sant Martí en forma de rebuig a la guerra de l'Iraq.

A dia d'avui els italians han tornat a sortir als balcons per treure les banderes de arc de Sant Martí, com un gest de lluita, unió i rebuig davant el nou coronavirus. Consol per als nens que, sense escola, passen les hores a casa escoltant de tot sobre aquesta pandèmia.

Ells han servit d'exemple perquè altres parts de món s'hagin unit a aquest moviment amb el mateix propòsit. A Clickedu, ens sumem a aquest gest i, des d'avui, el posem en la nostra imatge de capçalera.

L'arc de Sant Martí és un símbol de renaixement i, en moments de confinament, veure’l des del cel, als balcons o a les finestres digitals ens evoca certa llibertat i esperança.