Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Gràcies docents!

Gràcies docents!

Que poc que es parla de la feina que avui dia a conseqüència del COVID-19 esteu fent els docents des de casa. Mireu d’aportar normalitat i optimisme, en la mesura del posible, a les nostres llars amb la vostra creativitat i sou el millor exemple que voler és poder!

I amb això esteu batent tots els registres d'interaccions amb Clickedu fins a la data. Més de 1800 docents heu participat en alguna de les més de 80 formacions que hem realitzat ad hoc ja a dia d’avui (i les que vindran!). Ens heu fet al voltant de 1.300 consultes, 400 trucades i heu fet unes 22.200 visites al web… Per no dir que hem hagut de multiplicar els recursos del nostre proveïdor Amazon (AWS) per donar resposta a la vostra frenètica activitat. Tot això es tradueix en un 40% de connexions més que la nostra mitjana habitual.

Com veieu, podem confirmar amb dades que els docents i equips directius esteu 'ON FIRE’!

Amb aquesta actitud de Campions de l'Excel·lència Educativa, poder ajudar-vos en el dia a dia ens omple d'alegria i per això volem donar-vos les #GRÀCIESDOCENTS.

Salut per a tothom!