Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Una Setmana Santa diferent

Una Setmana Santa diferent

Ara que venen les vacances -aquestes una mica especials a causa del moment en què estem- les famílies agafaran més pes que mai en el dia a dia dels alumnes. Des de l'escola recordeu que podeu treure el màxim partit a Clickedu. Aquí us deixem un llistat d'algunes coses que podeu tenir en compte perquè aquests dies tot vagi sobre rodes:
  • Correu de contacte responsables: Cadascun dels responsables ha de tenir el seu correu electrònic propi per poder recuperar la contrasenya correctament en cas que sigui necessari; si hi ha coincidències de correu, per temes de protecció de dades, la plataforma no recordarà la contrasenya a qui l'oblidi.
  • Recursos digitals: Molt útils per aprofitar el temps de confinament. Aquesta tarda us explicarem novetats MOLT interessants sobre això!
  • Comunicació amb les famílies / trameses massives: Disposeu de la possibilitat d'enviar les instruccions o els comentaris necessaris als pares i les mares de cada classe, a tots, a uns d'específics...
  • Recursos de l'escola: Podeu preparar exercicis en base a les lliçons ja treballades o les que han quedat pendents.
  • Eines del docent: Fòrums, lliuraments de treballs, tests autoavaluatius, etc ... Una forma molt pràctica d'avaluar als alumnes de forma no presencial.
  • Converses de el tutor: Per mantenir el pols a el dia a dia de la manera més ordenada possible.
Us animem a no deixar de fer servir Clickedu i a deixar-ho tot preparat abans de començar aquests dies festius, per començar amb renovades energies.