BONA PASQUA!


BONA PASQUA!

Sí, ho sabem. És clar que no són les vacances que havíem planejat. Però tot i això ... Comencen les vacances de Setmana Santa!

Durant aquestes últimes setmanes hem hagut de multiplicar-nos per poder oferir més formacions gratuïtes, per enviar llibres, per ajudar-vos a arribar a més tauletes, telèfons i ordinadors d'alumnes, en definitiva a casa dels nois i noies... A més Clickedu i Iddink han sumat als seus recursos tecnològics i de distribució l'enorme poder educatiu de el sector editorial. Des d'avui us oferim, gràcies a la col·laboració absolutament generosa i desinteressada de Text La Galera, Edebé, Vicens Vives, Barcanova, Burlington Books i ScienceBits, un immens catàleg de continguts digitals i llicències a cost 0, perquè els vostres alumnes (i les seves famílies ) puguin gaudir-aquests dies. Al manual de la plataforma hi podreu trobar les instruccions per usar-les.

Confiem que aquesta iniciativa pugui resultar d'interès també per a les famílies en aquests dies de Setmana Santa. Segur que agrairan que el col·legi en què confien estigui a l'última.

També ens agradaria recordar-vos que després de les vacances, tornem amb les formacions especials gratuïtes i les monogràfiques. US HI ESPEREM!

No volem acomiadar-nos sense agrair-vos un cop més, en el nostre nom i en el de les editorials que s'han sumat a aquesta iniciativa, la vostra generositat i incansable tasca amb els alumnes. #GràciesDocents

¡Salut, ànim i una súper abraçada virtual!

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.