Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Les #Portes Obertes de 2020 es poden adaptar al moment

Les #Portes Obertes de 2020 es poden adaptar al moment

Les circumstàncies són diferents, però gràcies a Clickedu l'escola pot mostrar el millor d'ella mateixa: el compromís amb alumnes i famílies. Descobriu el que la vostra plataforma us pot oferir per demostrar que esteu adaptats als canvis.

Gràcies a la funcionalitat de la miniweb, que és l'eina de Clickedu que permet, entre d'altres, que es puguin fer preinscripcions online, podeu gestionar amb qualitat i eficiència les jornades de portes obertes de l'escola. Us expliquem aquí alguns dels avantatges del formulari, però la miniweb us oferirà moltíssimes més possibilitats... Consulteu el manual, el nostre canal de YouTube, o les formacions gratuïtes.

Avantatges del formulari:

· Es pot realitzar una preinscripció des de qualsevol dispositiu que tingui connexió a internet. Tan sols cal disposar d’un enllaç.

· Aquest enllaç es pot fer arribar directament per correu o es pot penjar a la pàgina web, xarxa social…

· Es pot decidir quines dades caldrà que les famílies omplin, inclús algunes poden ser marcades com a obligatòries per poder finalitzar la preinscripció.

· Totes les dades que s’hagin informat des de la miniweb aniran directament a l’apartat de gestió d’usuaris de Clickedu (ja siguin dades de l’alumne com dels responsables).

· Si hi ha filtres creats també poden ser visibles en el moment de fer la preinscripció per tal que ja puguem recollir-ne la informació.

· Es pot fixar una data d’obertura i de tancament de les preinscripcions (període de preinscripció).

· Es pot establir un nombre màxim de places i que, un cop assolides, els nous preinscrits passin a la llista d’espera.

· Hi ha l’opció d’adjuntar documents amb informacions del centre, dades a completar, etc. per tal que les famílies s’ho puguin descarregar.

· Si les famílies en el moment de fer la preinscripció adjunten algun arxiu, aquest quedarà automàticament arxivat a la fitxa de l’alumne a la pestanya Documentació (un cop s’accedeixi al curs escolar corresponent i l’alumne s’hagi matriculat a la classe).

· Si Clickedu detecta que el nom i cognoms de l’usuari introduït coincideix amb un usuari existent a la plataforma, en fa una 2a comprovació mitjançant data de naixement o DNI per tal d’evitar usuaris repetits.

· Es pot escollir el disseny de la miniweb entre diferents formats i estils. També hi ha l’opció de personalitzar-la amb el logotip de l’escola, títols, subtítols, textos i enllaços.

·  El mòdul disposa de la configuració de ‘No sóc un robot’ per fer la comprovació que les dades són introduïdes de forma manual.