Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Tres escoles innovadores expliquen com imparteixen formació en "l'era COVID-19"

Tres escoles innovadores expliquen com imparteixen formació en

Clickedu i Qualiteasy organitzen per al proper 29 d’abril un seminari en línia en el qual les escoles Mare de Déu del Carme de Terrassa (Barcelona), Sagrado Corazón Vedruna de València i Santo Ángel British School d’Humanes de Madrid exposaran l’experiència i el coneixement a l’hora de planificar les classes virtuals i afrontar la situació causada per la Crisi COVID-19.

L’esdeveniment virtual, que començarà a les 17:00 hores i durarà 90 minuts, està dirigit i coordinat pel Dr. Pere Marqués, prestigiós pedagog i creador de la xarxa de centres innovadors DIM edu.

Montserrat Brau, cofundadora de Clickedu, explicarà el recolzament telemàtic que Clickedu ofereix a les activitats docents que les escoles desenvolupen durant aquest confinament. A més a més, l’expert David Anguera de Nubemsystems (partner de Faronics), col·laborador del projecte de medicalització d’hotels a Barcelona, proporcionarà informació de primera mà de la situació provocada per la COVID-19.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d’aquest formulari. Per a més informació, podeu consultar l’Ordre del dia o contactar a través dels canals habituals disponibles a Clickedu i Faronics.