Vull rebre comunicacions comercials sobre els serveis i productes oferts per ClickArt.
Vull rebre comunicacions comercials personalitzades sobre productes i/o serveis del Grup Sanoma Learning. Amb aquesta finalitat accepta la comunicació de les seves dades de contacte a Iddink Spain, S.L.U.
Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, parlant d'interoperabilitat en STEAMconf

Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, parlant d'interoperabilitat en STEAMconf

El passat 26 d'octubre, va tenir lloc la 6a Conferència Internacional Edu STEAMConf. Ignasi Nogués, CEO de Clickedu, va participar com a ponent tractant el tema de la "Interoperabilitat" en el sector TIC de l'educació. Aquesta iniciativa, sumada al Cicle de Conferències d'Innovació que patrocinem o al nou espai web d'intercanvi de bones pràctiques docents, mostra el caràcter que imprimeix Clickedu a aquest curs.

Volem donar-li la volta a la ingrata 'nova normalitat' amb exemples positius de les escoles per a les escoles. És important que una empresa, en temps tan difícils com els que estem passant, prioritzi —en lloc de mirar-se el melic i fer 'propaganda' pura i dura dels seus serveis— buscar entre totes les palanques que té a disposició per posar idees fèrtils en mans de les escoles. Idees que surtin d'experts, de les escoles o de la seva òrbita propera, que han reflexionat, han passat a l'acció, han analitzat, han tret conclusions i, generosament, les volen compartir amb altres escoles.

Perquè, davant la paràlisi que provoquen algunes decisions polítiques, els docents, els directius o els pedagogs saben que volen i han d'ajudar. A Clickedu, modestament, volem servir de fòrum per a aquests intercanvis d'idees, fins i tot des de la nostra pròpia web.


No és hora d'eslògans buits; és hora de braços que acullen i caps que pensen, per ajudar a doblegar la corba del virus cap avall i la de la innovació educativa cap amu