Acord estratègic groupVision + CIickedu + Qualiteasy


Acord estratègic groupVision + CIickedu + Qualiteasy

El 23 de març de 2012, groupVision, importador de SMART ™ a Espanya, Clickart i Qualiteasy Internet Solutions han signat un acord estratègic pel qual SMART ™ s'uneix a Clickart i Qualiteasy Internet Solutions, empreses que desenvolupen i comercialitzen el programari de desenvolupament de recursos (ERP) escolar Clickedu.

Fins ara, l'acord entre Clickart i Qualiteasy havia permès incorporar a la plataforma Clickedu el programa de gestió de la qualitat QualiteasyEDU, amb una llarga trajectòria en el mercat escolar, a més del producte Insight de monitorització d'aules, que proveeix Faronics Inc, el distribuïdor únic a Espanya del qual és Qualiteasy.

Amb la decisió de groupVision d'incorporar-se a aquestes empreses, es configura una oferta comercial de primera qualitat que implica que Clickedu consolidi, encara més, la seva merescuda fama de millor plataforma de gestió escolar del mercat entre els usuaris i els experts.
Aquest acord, al qual en seguiran d’altres, pretén disposar d'un lot únic de productes i serveis perquè els centres escolars s'enfrontin als reptes que tenen plantejats amb les màximes garanties d'èxit.

 

La voluntat de tots els implicats és que Clickedu estigui sempre acompanyat dels líders del sector en qualitat i servei, per tal de facilitar a les escoles una entrada plàcida en l'ensenyament 3.0.

Demana una demo o contacta'ns

Ens pots contactar a través del següent formulari, per email a info@clickartedu.com o per telèfon al +34 93 278 82 04

Vull rebre comunicacions comercials sobre productes, novetats i serveis de Clickedu per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria.